alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: süper nickler 3 Cuma Ocak 30 2009, 15:18 | |
| KORKAKLIKTA AR İLERLEMEKTE ŞEREF VAR |
Herşeyi bilmene gerek yok haddini bil yeter.. |
Ölüme Beş Kala Bu Şarkıyı Yazdım Sana Sakın Dinlersen Ağlama Ruhum Artık Yanında... |
HâYâT BuYSâ ÜSTü KâLSıN (YâLâN DüNYâ)... |
...:BeNiM CaN KıRıKLaRıM VaR:... |
..Hiç Bir Yalanını Sevmedim Beni Sevmenden Başka.. |
BuRda biRaZ buLuT var biRaZda hüZün, Ankara da aŞık oLmaK ZoR iKi göZüm.. |
İnanmıyorum İnsanların Süslü Laflarına...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..!! |
ßen Ciğer Olmaktan ßıktım..Siz Kedi Olmaktan ßıkmadınız mı |
Sevdamı €n Çok Anlatmak İstediğim Suskunluğumsun Artık...Sustum..Oysa Anlatacak Ne Çok Şey Wardı..! |
Vay be ! İçimizdeki çocuk da gayrı meşru çıktı ıηѕαηℓαяıη нαуαℓℓєяı вєηıм ѕαнıρ σℓ∂υкℓαяıмα уєтмıуσя...вєηıм нαуαℓıмı кıмѕє тαнмıη вıℓє є∂ємıуσя.... |
Git zaten bana bir elvedayı çok görenin arkasından dur diyemem.. |
ağırıma gitti be sevdiğim,meğer hiç bir değerim yokmuş...ağırıma gitti sevdiğim,beni hiç tanımamışsın.. |
...bu sefer oyunun kurallarini kendim belirliyorum ben degil hayat benim istedigim kurallar icerisinde oynayacak |
YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. |
Yok, Bu Kez Bakmayacağım, Rahat Ol Sarılmayacağım Da Ama Ne Olur Cevabını Söyle Ve Git.. Senin Kadar Dayanıklı Olamayacağım Için Git.. Vazgeçeceksinki Vazgeçilmez Olasın |
Yerin kulağı var..benimde kulağım var.... ben yer miyim hayır yemeeem!!! |
Ya Sen Gidipte Uzaklara Bensizliğe Alışırsan... Ya Sen Sevgilim Ummadığım Kadar Beni Çabuk Unutursan... |
Gideceğin yere beni de götür sewgili sorana başımın belası dersin!!! |
Gerçek buysa yaşıyorsak, Kader varda biz yazıyorsak, Ben seni kaderime yazdım. İster siler gidersin, ister kalır ömür boyu seversin.... |
"Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Dönsende Boş... Sen Bende Bittin Artık Ömrünce Sevsende Boş... " Ben seni mi Sevmişim Sana mı Yanmışım Sana mı inanmışım Sana mı aldanmış kanmışım Ben Ne Kadar Aptalmışım...! |
вєη ηє gιdєηє кαℓ dєяιм,ηєdє кαℓαηα gιт,gιdєη уσℓυηυ кαℓαη уєяιηι вєℓιяℓємιşтιя нαуαтıмdα... |
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..! |
öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..! |
KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM... |
TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..! |
ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..! |
SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..! |
aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..! |
öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..! |
DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM..! |
aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..! |
DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..! |
eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..! |
SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..! |
KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..! |
ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi.. ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı |
KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..! |
aLdandım qörDüqüm masaLLara.. |
2 çocuğum oLsa ..akLım saLıncakta saLLanır... büyümek istemiyoruM..anneM babaM yaşLanır.. |
CoKK $erefsiz qöRdüm ama Hic Biri Senin Kadar ProfesyonaL DeqiLdi..! |
| |
|