alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17682 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: süper nickler 2 Cuma Ocak 30 2009, 15:18 | |
| Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim. |
Kanmadim Aynalara Sana Kandigim Kadar...icimde Bir Bosluk Sana Yandigim Kadar.. |
Aşk:cennetle cehennem arası işleyen trende mevsimlik bir bilet… |
yanLı$ yapanı asLa affetmem fazLasını ya$atırım.. |
hayat kendiliğinden ne iyidir ne de kötüdür;ona iyiliği de kötülüğü de katan sizsiniz… |
Beni Tanımıyorsunuz Ahkam Kesmeyin Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum |
HayAt bir film gibi yaşanır ve biter filmin sonunda mululuk yada keder hadi sen seç…!! |
Seni Sevdiğimi Düşündün..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN.. |
Gün gelir için yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GüN GeliR ßeni AnarsıN GözüN DalaR UzaklarA.. |
ßundan ßöle sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!! |
HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya |
Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dünya zaten yalan… |
кendiиi ßi†mes cüмLε sαnαnLαRα noK†a.... ---------- kRaL oLdUuNu saNaNLaR... saDece qüLmeMe yaRdımcı oLaN soyTaRıLaRsıNızZz xD |
Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel , Herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin. |
En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. |
Özgürlük, sonu meçhul bir firardır. |
ßeni Görüp Kendini Sınama...Sadece Görebildiğin Kadarım...Hayat ßir Kumar ise Zarları ßen Atarım... |
KrOnİkLeR vArDıR aMa HiÇ BiRi SeNiN kAdAr OLaMaMışTıR |
HAYAT BİR OYUNDUR OYNAMASINI BİLEN KAZANSIN(€SR@) |
Gün gelir beni anlarsın..İşte o zaman Ağlarsın |
TERK EDİŞİN BENİ ÇOOK ÜZDÜ AMA SANA AŞIK OLDUĞUM İÇİN DEİL BOŞUNA ZAMANIMI HARÇADIĞIMA ÜZÜLDÜM.. |
sen varken ışık sen yokken karanlık olan tek şey aşktır benim için.....(seni çook.. sevyrm) |
gökdeki melekler birbirini diler mendil acıp göz yaşlarımı sildiler düşmanlarım bile imdatıma geldiler halime glmeye bile gelmedinn dönnnnnnnnn bana dönnnnnnnnn |
|| deqeRsizLine weRDiqim deqeRDen utaNıorum || |
(BİZ HARBİ KIZIZ BABY KIZ DEĞİL) |
Şimdi uzaklardasın benimle değil, ben ise yalnızım seninle değil, adın kalbimde dilimde değil, seni çok seviyorum elimde değil! |
bir adam eline bir çiçiek almış sevecek sevmeyecek ah koca ahpap ççek nerden bilecek |
yaklaşma toz olursun atmosferde kaybolursun..! |
Gül ki hayatta sana gülsün üzülme seni üzenler üzülsün.. Kaybettıklerını dusunme kaybedenler dusunsn... |
kızıl güneşe , erkeğin bir gülüşüne asla inanma |
öLüümm nediirKii günün geLdiĞinde ÖLürsün ama bu Kalp hic ölMez bunu BiL ! made by artiesttt xD |
Pazartesi bakistik, Sali tanisdik, Carsamba arkadastik, Persembe iki asik. Cuma alistik, Cumartesi tartistik, Pazar Ayrildik.. |
ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SüpüRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeÇmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi ÖnEmİ KaLıRmI SeNCe... |
HepTe DefoLuLaR ßuLuyor ßeNi yaN SaNayi DeğiL oRjiNaL ßiR a$K aRıyoRuM ! ! ! |
HayaT*a qüLüşünLé ceza wer Ki ..KöTüLüqlerle YıkıLmadıqını anLasınLar .. |
Ben tekim benden bitane daha yok..!ama olmaya Çalışan Özenti ÇooOook... |
Sana Son Yalanimi Son Nefesimde Soyleyecegim, Sirf Sana Inat Olsun Diye Seni Sevmiyorum Diyecegim |
| |
|