alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: ağlatan nickler 3 Cuma Ocak 30 2009, 13:36 | |
| Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi.. |
Sonsuzluk koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorum.Yokluğun diye bir şey yok bende, ben seni sonsuzluk kadar çok ama çok seviyorum.... |
Büyüklük gecmişte gizlidir..büyük takım mazisinden bellidir....... |
Ali babanın bir ÇİFTliği var. Veli babanın bir TEKliği. |
Kim demiş kırmızı ışıkta geçilmez diye? rahmetli geçerdi. |
Gerçekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gerçek değildir. |
Dünya delikanlı olsaydı yuvarlak olmazdı |
Yazılıdan sıfır aldım ama önemli olan katılmaktı. |
Son gülen sen olacaksin, çünkü geç anliyorsun. |
Dün seni çok bekledik gelseydin toplu resim çektirecektik. Sen gelmeyince topsuz çektirmek zorunda kaldık |
Almış eline bir çiçel, "sevecek-sevmeyecek", uln eşek çiçek nerden bilecek... |
Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşünüyor olmanı düşünmek galiba |
Unutmaki fırtınalar martıların denizi sevmesini engelleyemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olamayacağı gibi... |
Yalan bakışların, sahte gülüşlerin, tuzak bakışların arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte değilsin! |
Balığın suya, çiçeğin güneşe, insanın sewgiye ne kadar ihtiyacı warsa o kadar muhtacım sana... |
Kimi rüyalarda görülmeye değerdir, kimi gerçeklerde yaşanmaya. Sen gördüğüm en tatlı rüya, yaşadıkça bitmesin dediğim en güzel gerçeğimsin! |
Hepsi gidici sen kalıcı, hepsi anlık sen ömür boyu, hepsi çocukca sen gerçekçe, hepsi öylesine sen ölesiye! |
Şimdi daha iyi anlıyorum nefes değilmiş yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi birşey seni severken sensiz olmak... |
Ey kahverengi gözlerine tutulduğum çocuk! Eğer seni çok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede yıldızlara bak. Görebildiğin o binlerce yıldızlardan her biri sana gönderilmiş öpücüklerimdir! |
aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa çatışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım |
Hep kalamlara gidenleri kattım ! Bir gün yerine geçemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler! |
Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, azraili beklemezdim! |
gι∂є¢єgιη уєяℓєяєєє αℓ вєηι∂є göтüя ѕєηѕιz нαуαт вєηιм ιçιη вιя öмüя.. |
| |
|