alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: ağlatan nickler 1 Cuma Ocak 30 2009, 13:35 | |
| seni fena ağlatırım sonra msn niclerine yapıştırırım:)) |
SENİ SEWEN BENİM AMA ELLERİN KADINISIN..GİREMEMKİ KALBİNE SEN BANA KAPALISIN.UZUĞIM SENDEN UZAK GÖZLERİN BANA TUZAK BİZİMKİSİ SADECE YASAK Bİ AŞK...... |
Eğer gerçekten beni seviyorsan bunu bana acı çektirerek değil bunu bana hissettirerek yapmalısın. |
maDem ayRıLıqı hüküm qiymiş bu yüRek!!.. O zmn öLmek iÇin yaŞamak qeRek... |
ßir qeCe yaRısı zaManım oLsa.. ßir DeNiz kıyıSı meKânım oLsa.. öLüm DeDiqin kaPımDa oLsa.. Yine de SeNi haTırLayıP ÖzLeyeCeqim... |
Sözlerin aklımda yada aklımın ardında, Hayalin karşımda yada sesin kulağımda, Ya ben çıldırıyorum, yada çok özlüyorum, Ya özlemek, yada özlenen çok özel BİRTANEM. |
Ruhumu yerlere serip hasret cektirende olsan, ne askina bedduam nede sana kinim var,Deryada akar gibi binbir dertle dolsamda, seni mahsere kadar sevmeye yeminim var! |
[[[[DuYdUmKi 'BeNi uNuTsUn'dEmİşSİn hİç dÜşÜnDüNmÜ HaTıRlAnMaYa dEğErMiSiN |
alıştım artık sensiz geçen her güne alıştım artık elveda deyip çekip gitmelere |
kapansın yollarım sensiz gidersem, son gülüşüm olsun sensiz gülersem, kahrolayım senden başka seversem, ecel olsun bana senden başkası |
ben seni sevdim sende beni sevdin ama senin aşkın ve sevgin yalanmış |
seni neden sevdim bilmiyorum ama bu duygu asla yok olmayacak |
senden geçtim senden geçmem bir kere sevdim sebebini bilmem |
o çok sevdiğin gözlerim şimdi sana ağlıyopr |
๑۩۞۩๑گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя...!!!๑۩۞۩๑ |
ağırmı geliyor seni sewmem seviyosan seversin sevmiyosan çeker gidersin |
dost dediğim arkamdan vurdu |
seviyor söyleyemiyordum hayallerimi yıkıp gidiyordun arkana bile bakmadan |
Kendime KağıTTaN ßir SeVda YapTım.qeCeLerCe aVuTTum KenDimi.RehiN ßıraKTım YüreĞimi eLLeriNe Ne oLur qeRi Ver KaLßimi !!!: |
bNi en son biRakip gideNde bNi hERSYDN cq sefendi bOswER// |
asHq mi dedn bana sacmaLadin |
qm sefdı sHenı bNm kdar .¿/ |
(¯`·._.·[seni çok sewiorum bn]·._.·´¯)°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸aaaooowww°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ |
ağℓıуσяυм çαяєѕιz вιgüηüм ∂αнα gєçтι уιηє ѕєηѕιz!! |
Boynu bükük solmuş bir çiçek gibi, Mutsuz Renklerini kaybetmişçesine, Umutsuz Hayal edemeyecek kadar, Yalnız Sevilmeyen bir, Kimsesiz |
senin gördüğün, yanağımda süzülenler . . asıl içimde, içinde yüzdüğüm bir deniz var ! ! |
en iyisi hayaLimi Sana göndereyim ..! |
anıLar karışdı düşLerime .. Gerçeği hayaLe satmak iStedim oLmadı.. |
Kan revan içinde hep, kanamaz denen yerLerim !! |
Kalbimin Ötesine Gitme, Kaybolursun.. |
Suskundu dilim açık yaralarım azmıştı.. Kendimden başka herkese benziyordum.. Ve kayıptım.. |
| |
|