alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: Çılgın nickler Cuma Ocak 30 2009, 15:06 | |
| bakarak öğrenilseydi öküzler makinist olurdu |
_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸AŞK NEDİR BE KANKA_)-,.-~*´¨¯¨`*·~-.¸ |
ALLAHIM" KENDİM İÇİN BİRŞEY İSTEMİYORUM. ANNEM İÇİN ELMA YANAKLI BAL DUDAKLI SUTUN BACAKLI BİR GELİN NASİP EYLE. |
BEN SEVMEM SEVMEM DEDİĞİME BAKMAYIN SEVİPTE TAM SEVERİM GERİSİNİ UNUTURUM YHAAAAA...... |
YERİN KULAĞI VAR BENİMDE KULAĞIM VAR BEN YERMİYİM YEMEMM |
lütfen yerlere tükürmeyin onca tükürülecek surat varken yerlere yazık |
benim develet kurduğum yerde kimse kral olamaz benim kral olduğum yerde de kimse devlet kuramaz |
hayatım kızlar ve yazılrla geçiyo |
sensiz olamam ama ineksiz olurum |
SaLLa KaFaNı_BaK DaLGaNa;) |
hayat hoş ders boş haydi eve koş............. |
(= αякαм∂αη qσηυ$мαα..нα∂∂ιηι ßιℓ...∂υуgυℓαяιмı αяισѕαη ιηтéяηéттéη ιη∂ιя..!!! =) |
αякαм∂αη qσηυ$мαα..нα∂∂ιηι ßιℓ...∂υуgυℓαяιмı αяισѕαη ιηтéяηéттéη ιη∂ιя..!!! |
kapılma rüzgarıma hastaaaaaaaaaaaa olursun))) |
Sen gittiğinde hayat durdu kahveler yarım kaldı müzik artık çalmıyor bıraktığın her yer karanlık neredesin elektrik gel artıK!!! |
мαкѕα∂ιм яüzgαя ∂єgιℓ ℓσ∂σѕ єѕтιямєк |
*help çılgın var burada help *help |
olmadığım insan olupta sevilmektense,kendim olduğum için nefret edilmeyi tercih ederim |
YA AŞKIMA KARŞILIĞINI WER YADA PEŞİNDEN KOŞARKEN ESKİTTİĞİM AYAKKABININ PARASINI |
BeN RaPtIm çOk mAnTıK TePtIm hIç dEğIl hEpTiM KoYu kArAmSaR ReNkTiM VeLhAsIl çIfTtEsInDe tEkTiM BiNlErCeSiNeKaRşI YeKtIm... |
DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm |
Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz |
GeceLeri geLme jiLet tutarIm.. Uzatma koLLarInI Sanada AtarIm SenIn Icin ağLar Kendimi dOğrarIm Dedim Ya GüzeLim ßen PisKopatIm |
DéTayLAr AynaDir Fark?i YansiTir .. KraLLar iz BiRakir SoyTariLAr KisKanir .. SaLLanirSaDa YiKiLmaz TahTim |
BoşVér! Şimdi Goz YAsLarimi SiLMéyi Gücün YéTéRSé KahKahaya Boğ Béni Birak YaNakLarimi DuDakLarimi .. Gucun VAr iSé YuréğiDéN Öp Béni |
Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum? |
geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım; köpeq oLaN buyuRsuN kaRışTırsıN |
ßu son aLdaNışım soN yıkıLışım oLacak GeLseN de boş artıq geLmeseNde, beN yokum |
£ski Foto' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn....! |
HiC ß! MaN!Ta Bana ayaq CekemeD! ceqSé Bıle ayaq?a qezeMeDı |
AvRiL`iNdE dEdİğİ gİbİ--[DoN`t tElL mE] |
ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur... |
eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..! |
iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi) |
"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.." |
| |
|