alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: Çılgın nickler 2 Cuma Ocak 30 2009, 15:06 | |
| DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..! |
Or+amın ßittiqi yerde tarzımıZ iÇin ya$ar , $eklimiz iÇin öLüRüZZ |
o KıZ ßeni a$ar çünkü o ßir ka$ar delikanlı adAm manitasızDa ya$ar ...! |
qiden qitMi$tir qittiqi an hersey ßitmi$tirr ...! |
yeminim yemin damarlarındaki kan canım olsun $enden ßaskasını $ewersem ßu can ßana haramm ol$unn |
ßir ufacıq ilqiyi a$q; iki laf edeni DO$t $ANMA |
Küçüqqen ÇiKolAta için aqlıordum $imdi i$e $enin için |
A$q ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi, lisede dram, imam HatipTe haramm |
ßu asqın ßiletini istediqin qibi Kes nasılsa qidiorsun;çeq silahı daya sırtıma titrersem namerdim $EN WURDUN DA ßEN ÖLMEDİM Mİ ....! |
Her qece çile çeke çeke ; ÇiLeK?$ yazdımm HeR y?Re |
KaLßIm rApIm nEfReTiM CeZaM $aH Ve ]V[At.. [ kAlLe$cE YaZıLmI$Hh $EnArYoM ] |
pARan warsa ye iç dostlar alem qörsün, paran yoqsa ewe qit ßaßan oqlunu qör$ün |
Ceza ewi öz yuwamız idam ipi krawatımız rapciyiz can yakarızz delikanlının hastasıyız teq kursunla adam harcarızz ...! |
dinime imanıma yaslı anama topal babama dilenci kardeşime sarhoş dedeme jiletci nineme müslümcü teyzemin üzerine yemin ederimki şun seni düşünüyorum <(-_-)> (mstf bzyq) |
SaLLa BeNi BaĞlAmAZ kEnDi DüŞeN AğLAmAzZ...((damlaa-emree)) |
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın !(damlaa-emree) |
giden gitti kaLan sağLarLa gündeLik a$kLara dewam |
ßeN sOkAk LaMbAsI dEğiLim CaNım HeR 10 mEtReDe BiR baNA rAstLaYaMaZsInn!... |
bakma öyle!! attığım oltada makara olursun!! sewerimde,giderimde,dönerimde, sen sadece cümlemde nokta olursun dengesizim çatlağım ama çok tatlıyım!! uyuzum hayatımı yaşarken hayatına bi uğrar giderim... şeytan tüyüm war aldanıp yaklaşma.. yakarım elimde ***** olursun salağa yatarım... anlamam yalandan dolandan, hiç beklemem silerim!!dengesizim belirsizim... takip edemessin... benim ne yapacağımı ne düşündüğümü neyi istediğimi bilemessin boşuna uğraşma beni asla çözemessin!!! bi dediğimi iki ettirirsen beni rüyanda bile göremessin zaman geçer öyle biraz daha bakarsın alemlerede akarsın ama şunu unutma yerime bir ALLAHIN kulunu K O Y A M A Z S I N !!!. ((DaMlA-EmRe)) |
ne kadar suç işlediysem o kadar özür diliyorum |
| |
|