alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: üzgün nickler Cuma Ocak 30 2009, 15:10 | |
| Géri dönü$ü oLmayan bir tünéLdéyim, Oyunun adı hayat, Ba$r0Ldé bén.. |
Bilmediğim bir dilde ağlamaya başladım; bilmediğim mevsimlerin bulutlarını avuçlarımda sıkıyormuş gibi |
Gözüm ağladıkça gamzelerim gülmemekte, Ruhum yıpranmadıkça kalemim hareket etmemekte |
***MuTlU OlAMasaMda UmuTLuyUm*** |
oysa siah qién méLékLérdik ßiz. aqLardık nédénsiz. kırıLqan kaLpLérimiz, hép 1 hüzün kapLardı séssiz. |
Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør Canim… Hêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HayaLLêrim…. |
bEn SaNA kIYaMazKeN seN kEnDiNİ aTEşlERe AtıyOdUN hElAl SAnA |
DedİmE derMan olAmAzSın BoşUnA ugrAşmA bEnİ kAnDIrAmAssIN |
SeViYOrUM deMek NE kolAy olMUş PeHHH |
SeNsİZlİktE neYmiş beN hİÇ SEnLe olMAdIM ki |
ÜZGÜNÜM ARTIK ÇOK GEÇ ............... |
Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin. |
Nasıl esir olmuşsa gözlerine, Başka gözlerle avunmasını da öğrenir bu kalp! Merak etme. |
doğarKen niçiN ağLadığımı yaşaDıkÇA anLıy0rm |
Benle Konuşan Yok Beni Seven Yok eee Artık Ben Ne Yapayım Kalbim BOM BOŞ =(=(ağlamak 2.adım) |
mutluluk o kadar cok parcadan olusuyoki ne yaparsam yapiyim hep bi parcasi eksik kalio... |
evet seni unutmuşum evet senin sevgini unutmuşluğum ama senin aşkını untamamışım |
ben cok sevdim cokta sevildim ama neye yaradı yine ağlayan ben oldum |
her sonbahar bir gözyaşına benzer |
Sevgilini aldattın yeni sevgilin seni aldatınca sakın bana sığınma..! |
oyunlar gitti hayatım bitti hele maç süperdi |
YALANLARINA İNANDIM SANIYOSUN BENİ OYNATTIN SANIYOSUN AMA SEN BİLMİYOSUNKİ ASIL BEN SENİ OYNATTIM SEWMİYORUM DEDİM AMA SEWİYORUM ŞİMDİ BAKALIM BU SÖZDEB-N SONRA NE YAPACXAN HADİ HAYATTA BAŞARILAR (R) |
AŞK HER ZAMAN AYNI YERDE DOĞAR DOĞDUĞU GİBİ BİRGÜN BATAR |
SENİ SEWDİM KİMSENİN SEVEMEYECEĞİ KADAR SANA CANIMI VERDİM KİMSENİN VEMİYECEĞİ KADAR SENİN İÇİN AĞLADIM KİMSENİN AĞLAMAYACAĞI KADAR PEKİ SEN BENİM İÇİN NE YAPTIN =**SEREN_HATAAY GUZEL,İ_** |
ARTIK SEWİLM£K İSTİYORUM SEWM£K DİİL |
Telefondaki sessiz nefesine, sıcacık gülümsemene, karşımda otururken beni süzmelerine hasret kaldım. inanki tatlım varlığına, arkadaşlığına, dostluğuna muhtacım. Seni inanılmaz Özledim |
UnuTmaLıyım séni diyoRum hér Saßah Uyandıqımda SonRa qéCénin YanLızLıqında FarkédiyoRum Yiné ßu qün akLımdan hiç Çıkmamışın... |
çoq sewsmde seni, artık başqa ellerdsin biliyorum bunu |
hergun yeni hayata die başlayıpp her gunun sonunda 1kez daha demekten yoruldm ben |
Snn mutluluqun kalp kırmaq üstünéé!! |
Ké$qé Hép Çocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!! |
KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!! |
SöZLéRŋ çq aCıTıy0r öLüoRmm...!! |
ah.. siz üzgün ah.. ben üzgün onlarda üzgün yapmayın herkes de üzgün |
Her haLinLe Her haLimdin Gözümden Dü$tün.. Zaten HİÇ ßnm oLmadın Hatta Ödünçtün !!((damlaa-emree) |
AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM... |
HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE... |
| |
|