alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: galatasaray nickleri 2 Cuma Ocak 30 2009, 15:17 | |
| galatasaray degil mi sonucta sozlerimizi calıpta sitelerine koyan bi kupa alan hemen havalanan galatasaray |
fenerli olmak ayıp değil yeterki çaktırma |
fenerbahçeli misin allah başka dert vermesin |
Cim Bom Bom''um Benim Biricik Sevgilim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim, *Seninle Aglarim Seninle Gulerim, Soyle Senden Baska Kimim Var Benim. |
Kalplerde Yildiz,gonullerde Ay, Sampiyonsun Galatasaray |
Adana Ceyhan Herkes Cimbomlu Hade Sende Uyan .. |
Fenerli Olmak Ayip Degil, Yeterki Caktirma.. |
Sapsariyla Kirmizi Kalbimizin Yildizi ,sampiyon Ol Cimbombom Al Bizim Canimizi... |
Nasil Ki Bu Milletin Tacidir Yildizla Ay,yuksel Taa Arsa Kadar Sanli Galatasaray... |
Bir Sevda Ki Tarif Edilemez, Kalplere Yazmisiz, Inan Hic Silinmez, Dunya Hep *Donuyor, Omrumuz Bitiyor, Besiktas Sevgisi Bizde Hic Bitmiyor! |
Yerlerde Surunduk, Cok Gece Uyumadik, Stadin Onunde Betonda Yattik, *Stadlarda Ismim, Kalelerde Resmim, Vazgectim Hayattan Besiktas''im Icin, Oyle |
Istersen Eglenelim Davullarla Zurnalarla. Istersen Giriselim Zincirlerle Sopalarla... Laylay Laylay Laylay.. |
Aslan Terbiye Eden Fenerbahceli Taraftarin Ne Hale Geldigini Birak Turkiyeyi Dunya Gordu. Sen Ki Kucuk Bir Kanaryasin Aslanla Ugrasmak Senin Neyine.. |
Gercekleri Tarih Yazar, Tarihide Galatasaray. |
Cimbombom Diyerek Sana Yuz Koyduk,sarinin Yanina Kirmizi Koyduk,yillardan Beridir Hep Senin Olduk,cimbombom Sen Bizim Herseyimizsin |
Avrupa Fatihisin Galatasaray..turkiyenin Gururusun Galatasaray.. Gokte Yildizsin Gonullerde Ay, Bu Senede Sampiyonsun Galatasaray.. |
Biz Alistik Avrupada Kupa Gormeye, Sira Sende Fenerbahce. Bulgaristanda Yayla Kupasi Varmis, Haydi Fenere De Bir Alkis. |
1905 Te Dogdu Askimiz ,sari Kirmizi Akar Kanimiz,cimbombom Feda Olsun Sana Canimiz Olene Kadar Hep Senin Yanindayiz |
Cimbomlu Arkadaslar..fenerliler Bize Mutesekkir..biz Olmasak Avrupa Takimlarini Seyredemeyecekler... |
Belki Bir Gun Baskalari Da Super Kupa''yi Kazanir.. Ne Dersiniz Hos Olmaz Mi? |
Bir Gun Herkes Fenerli Olacak , Geri Kalan 364 Gun Ise Galatasarayli... |
Herkes Fenerli Dogacak Ama Birgun Herkes Cimbomlu Olecek... |
Fenerbahceli Misin? Allah Baska Dert Vermesin(!) |
Bas Koymusuz Cimbombom''un Yoluna,sari Kirmizi Rengine Olurum Cimbombom.avrupa''da Destan Yazdi Aslanlar,fatih''in Aslanlariyla Kukresin Cimbombom! |
| |
|