alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: rock nickleri Cuma Ocak 30 2009, 15:15 | |
| Geçmi$imi çöpe Attmı..Karı$tırın özenTiLEr |
Yine Dert,Tasa,Keder Herşey ßeni ßuLur Hayatın AnLamı ßumudur |
Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak… |
EﻉтяαF'đα Ǻятįѕт ¢σк, Ǻмα γöηﻉтмﻉη ßįzįz HαвﻉяŁﻉяį γσк |
Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım |
DeHşEtİm..MaNyAğIm..lAf SoKaRıM...YeRsE UğRaŞ bAkALıM!!! |
Gitarımın teli kadar olamadın beee... |
·÷±‡±bizim gibilere aşk yasak!!!±‡±÷ |
edepliydik dönüştük söz vermiştik ödeştik rocka laf yedirtmem çarşambaydı görüştük ayol biraz saçma ama |
Rock dinlerm Metalde coşarım rapten anlamam cezayı tanımam |
kaybettim bugün kendimi hükümsüzdür |
Aşkın mapushane içinde ben mahkum,saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuş.. |
Ben sevmek,sevmek isterdim nerden bilirdim, sevenler ağlarmış!!!! |
Hani benim hani benim hani benim olacaktın iki bahar önce okulun bitince bana varacaktın |
Git gideceksen bekleme farklı değilsin sen de |
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimiBelki biter dedin ama sen kaparsan gözleriniBertaraf et her şeyini kıymetini kısmetiniBelki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki |
Gömdün sandın gittiğindeBir demet çiçeğim bile yok.Toprak kaldım gittiğindeFiliz verdim de suyu yok |
Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yok,yağmura soyundumyavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok. |
Bir ben anlar severim, gözlerinden öperim Altındaki arabayı , sat sonra görüşelim |
Yok olup gitsem de sonumu bilsem,ölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bütün zaferlerim |
Çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan Yolum uzun gör güzelim,vakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim |
Bana hiç birşey söyleme ateş kül oldu içimde Yalan dostum aşk diye birşey yok,aşk dediğin üç günlük eğlence,bilemedin beş günsürsün kapılıp da sürünen çok |
Dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak. |
Sen korktukça sen kaçtıkça zorba da gelir üstüne |
Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak… |
Özgürlüğün Anlamını Yeni Öğrendim, Senmişsin (u rock) |
Rockcu Çocuk isyanlarda, Onu paklar Metallica |
Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım |
HoplayaROCK zıplayaROCK inanaROCK coşaROCK e birazcıkta matROCK dinlemek lazım ROCK |
| |
|