alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: eğlenceli romantik nickler Cuma Ocak 30 2009, 15:14 | |
| erkekler turşu suyuna benzer bakarsın azın sulanır içersin miden bulanır |
ßoynu ßükük ßir papaTya OLduquma ßakıpta SénDén vazqéctim Sanıp Sakın aLdanma yEdi kaT yérin aLtından ÖrqütLenip TakıLıvérdimm Sacının ARasına |
pLatonik sevmeLer teseLLi etti beLki.. varLığın yanımdan hiç gitmediki |
ÖYLE BİR CÜMLESİN Kİ HAYATIMDA SANA ASLA NOKTA KOYAMAM |
нaтada γapaяıм doğяuda seweяiмde seviℓiяiмde, üzeяiмde üzüℓüяüмde кiмe иe ...??? |
Bu şehirde bir ADAM var, adı bana özel Elleri var küçücük,yüzüyse çiçeklerinden güzel..Kimse bilmez benden başka.. Bir kalbi var kocaman ama BANA özel .......... ama sadece bana özel |
Eline, Beline, Diline Sahip Ol... |
Basitler iftira... Acizler şikayet... Asillerde idare eder... |
Kendinizi daha çok düşürmeyin, Gururun we Farkın warsa zaten muhattabımsın.. |
вu нaγaт вeиiмse eğeя; ciddeи γaşaмaγa değeя... Düи düиdüя, вugüи вugüи... |
Yanlızlık bende saklı Çıkmaz bir an dışarı Elimde bir fotoğraf O şimdi burda olmalı |
Uyandım birden seninle gece üçü bulmamış Bir bulut durdu gözümde, hasret bize uymamış ... |
ßoynu ßükük ßir papaTya OLduquma ßakıpta.. SénDén vazqéctim Sanıp Sakın aLdanma yEdi kaT yérin aLtından ÖrqütLenip TakıLıvérdimm... Sacının ARasına ... |
Ne yaRın umRumDa neDe Dün! hadi qün ßuqün..! |
Sen benim bedelini yüreğimle ödediğim,en masum günahımsın |
Gül bahçesinde geçse de ömrüm , Senin üstüne gül koklamam gülüm! Seni koklamak olsa da ölüm İnan uğrunda ölmeye değersin gülüm. |
tahmin ettiğim gibi gitmesede herşey bu sefer.. umrumda diil aslında..... |
яüzgαя нєяzαмαη αякαη∂α σℓαвιℓιя мι νє güηєş ∂αιмα üzєяιη∂є؟νє кα∂єяιη яüzgαяℓαяı уıℓ∂ızℓαяℓα вιяℓιктє ∂αηѕє∂євιℓιямι؟? |
Çocuk diilim ki ben sahte aşık numaralarınzı yutacak kadar..Herşeyi görüyorum biliyorum. Kulağıma fısıldadıklarınıza değil! gördüklerime inanırım ben.. Saf rollerine yatarak sesimi çıkartmıyorsam! .......... Vardır bir bildiğim.. Afetmem. |
Geçmişe dönük keşkelerle yaşamaktansa, geleceğe dönük belkilerle yaşamayı tercih ederim !!! |
Başkası değil..Sen lazımsın bana..Yirmi dört saat belki yalnızca..Tıpkı minik bir kelebeğin ki kadar..BİR gün ama..Bir Ömür aslında! |
| |
|