alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: fenerbahçe nickleri Cuma Ocak 30 2009, 15:12 | |
| FeNeRBaHÇeM SeNSiZLiK ÖLüM GiBiDiR |
ulan siz sağa saola bakcanıza gelin adam gibi fenerbahçe yi seçin. |
bir baba FENER dünyayı yener |
nazar etme ne olur fenerli ol seninde olur |
Bir Yemin Ettik Geri Dönemeyiz ölümüne Fenerliyiz |
aslanı,kartalı geçhepsi hikaye tek kanarya var bu alemde |
ünlü bir cibom atasözü derki:Herkes Haddini bilecek bizi yanlız fener ezecek:D |
kanımız tek renk oda sarı lacivert(FENERBAHÇE)!!!!! |
Ben Herkesin Içinde Tekim Tek Olduğum Sürece Zafer Hep Benim çünkü Ben Fenerbahçeliyim. |
Aslanı,kartalı Geç Hepsi Hikaye Tek Kanarya Var Bu Alemde |
Bir Yemin Ettik Geri Dönemeyiz ölümüne Fenerliyiz |
Fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz |
ßizim Kanımız SArı LAciver akar bize ßo$una Deli kanlı FenerßahÇEL! demem!$ler |
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem |
burası kadıköy hamam değil ... |
galatasaray fenerbahceyi 7-0 yenmiş ) hoş o tarihte hanginiz vardı 6 kasımda hepimiz burdaydık |
ßizim Kanımız SArı LAciver akar bize ßo$una Deli kanlı FenerßahÇEL! demem!$ler |
galatasaraylı olmak ayıp değil yeter ki çaktırma |
herkes bunu böyle bilsin fenerbahçem birtanesin |
Gülersem Sevincim,Ağlarsam Gözyaşım,Ölürsem Toprağım Ol FENERBAHÇE: |
Cimbomlu Olmak Ayip Değil Yeterki Akıllandığın Zmn FENERBAHÇEYE GEÇ |
BİZ ADIMIZI SİZİN GİBİ SALATA İLE YAZMADIK BİZ ADIMIZI SARI VE LACİVERTLE YAZDIK |
beni toprağa gömseniz bile son sözüm fenerbahçe |
benim ismimin baş harfi f soy adımın baş harfi b |
sarı lacivert rengimiz FENERBAHÇEM herşeyimiz hiç birşeye değişmeyiz çünlü FENERBAHÇELİYİZ..!!! |
^^ ***dÜnYa KuRuLmuŞ SaRı LaCiVeRt üStÜnE***^^ |
°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ Bu Dünyaya Galatalı Gelenler Öbür Dünyaya Elbet Fenerli Giderler°º¤ø,¸¸,ø¤º°`°º¤ø,¸ |
Bu renkler kutsaldır nasip olmaz herkese.Sarı kırmızıyı tutmak mı?Allah akıl fikir versin hepsine...! |
fEnERbAHçeLimİSİn eLlEriN dErt GöRmEsiN... |
FeNeRiCeKe MiYeNlEr AnTeN tAkSıNlAr : |
(= fEnErBaHçE FoReVeR FENERR DÜNYAYI YENER GS Yİ EZEEEER =) |
Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce! |
fenerli olunmaz fenerli doğulur |
CİMBOMLULAR SİZE MÜJDE RÜYA YAZIP 4646 YA MESAJ ATIN ŞAMPİYONLUĞU RÜYANIZDA GÖRÜN |
EŞİKTAŞ GALATA AZ GELİR BİZE BÜYÜK TAKIMLAZIM ADIMIZIN BAŞ HARFİ F LE BAŞLAR AKAR KANIMIZ SARI LACİVERT EN BÜYÜK FENER BAHÇE |
fenerbahçe yaşarken onu yenmeniz imkansız |
Haydi şanlı Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar Ne Oduller Ne De Cimbomlu Geceler Bu Dunyada Tek Istegim Var Mutlu Ol Yeter. |
ne okulu bitirmek ne bir genç kızı sevmek en büyük dileğimiz seni şampiyon görmek |
| |
|