alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: beşiktaş nickleri Cuma Ocak 30 2009, 15:05 | |
| ne parada ne pulda aklım hepsende besiktasım sen varsın tek kalbimde |
ne fener ne cimbombom işte gerçek şampiyon |
sen senı bil ben beni sen senı bilmessen nasıl bılır ben senı |
Beşikte Yattım Taşımı Attımm Anneme Sordum Bu Taşta Ne Annem dediki BEŞİKTAŞŞŞ |
TaNrI öNcE SiYaH-bEyAzı YaRaTmIş.SOnRaDa DiĞeR rEnKlErİ yArAtMıŞ. |
erkek adam renksiz takım utmaz |
HAYAT KAMÇISINI VURDU GÖZYAŞLARIMA BEN SENİ SEVELİ... |
biz büyük taraftarız bizim bursayla ankaragücüyle işimiz olmaz |
bazen hüzün bazen keder senin sevgin bir ömre bedel BJK)))...... |
BEŞİKTAŞ senle DOĞDUM senle ÖLECEĞİM ???** |
necimbom ne fener ne trabzon bu sene sensin şampiyon |
yer siyah gök beyaz şampiyonsun BEŞİKTAŞ |
korkutmaz bizleri musalla taşı ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı |
BEŞİĞE TAŞ KOYUN BEŞİKTAŞLI OLUN |
KARTALLAR YÜKSEKTEN VE YALNIZ UÇAR |
BEŞİKTAŞLIYIZ SAVAŞA KARŞIYIZ |
ATA NIN İLKELERİNE BAĞLI KALMAYA VE BEŞİKTAŞLI OLMAYA ANT İÇERİZ |
HAYAT BİTER ALEM BİTER ORTAM BİTER ÇARŞI BİTMEZ |
canımsın, kanımsın, herşeyimsin ölene kadar seninleym kartalım |
SiYaha anLam qaTan Beazım |
BİR SAHADA 12 OYUNCU VARDIR 11OYUNCU 1 BJKLİ TARAFTARLAR |
ne kanarya dedikleri o civcivler nede nede ultra aslan dedikleri o kedile ne oldu canı bizi yine geçemediler varmı çarşıdan iyisi alın ona.... (((karakartalımm canım feda sana))) |
Bir Gün HERKES BeŞiKtAşLı OLMASIN Bırakın O Ayrıcalık BİZDE KALSIIINNN!!!!!!!!! |
ERTUĞRUL SAĞLAM GİTTİ BEŞİKTAŞ BİTTİ (E-R-T-U-Ğ-R-U-L S-A-Ğ-L-A-M) |
Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, allah belamızı versin. |
Yağmurlu bir günde görmüştüm seni. Üstünde çubuklu formalar vardı. O anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı. Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki... |
Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki Beşiktaş lıyıız.. |
Ne para ne araba nede manita en büyük aşkımız B J K !!! |
Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. |
Bu sene şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı... ! |
Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar |
Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız.. |
Beşiktaşım sen bana babamdan kalan miras değil oğluma olan borcumsun... |
Delikanlı adam renkli takım tutmaz. |
Yıllarca kahrolsak dertten kederden!! Bilsekki kellemiz kopar bedenden!! Aşkımız harbiden hemde derinden!! Asla vazgecmeyiz BEŞİKTAŞ senden!! |
| |
|