alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: Eskisehir,de Simit Alana Bayrak Hediye Çarş. Ekim 29 2008, 11:12 | |
| Eskisehir,de Simit Alana Bayrak Hediye Eskişehir Hamamyolu Caddesi üzerinde simit arabasiyla satis yapan Musa Gök bir simit alana küçük Türk bayrağı hediye ediyor. Simit arabasına Şehitler ölmez, vatan bölünmez,Simdi birlik zamanı,Türkiye hep beraber el ele.1 simit alana 1 Türk bayrağı hediye yazılı afisini asan Musa Gök,PKK terörünü protesto etmek amacıyla bu kampanyayı başlattığını belirtti.Musa Gök, Neredeyse her gün aldığımız şehit haberleriyle yüreğimiz sızlıyor.Orada kahramanca savaşan askerlerimize destek vermeliyiz dedi.Gök, 100 bayrağı 3.5 YTL’ye satın aliyorum.100 simitten 20 YTL kar ediyorum.Bayrak hediye ederek yaptigim satışta bu 16.5 YTL’ye indi olsun.Vatan sagolsun,Çok şükür kazandığımla geçiniyorum bu bana yetiyor dedi.helal olsun sanaaaaaaaa | |
|
alonewolf MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 308 Yaş : 33 Nerden : AYRANCILAR / İZMİR kimin onerisiyle üye oldunuz : ugur3506 Reputation : 0 puanlama : 17670 Kayıt tarihi : 08/10/08
cakkal cakkal: 25
| Konu: Geri: Eskisehir,de Simit Alana Bayrak Hediye Çarş. Ekim 29 2008, 11:13 | |
| Eskisehir,de Simit Alana Bayrak Hediye Eskişehir Hamamyolu Caddesi üzerinde simit arabasiyla satis yapan Musa Gök bir simit alana küçük Türk bayrağı hediye ediyor. Simit arabasına Şehitler ölmez, vatan bölünmez,Simdi birlik zamanı,Türkiye hep beraber el ele.1 simit alana 1 Türk bayrağı hediye yazılı afisini asan Musa Gök,PKK terörünü protesto etmek amacıyla bu kampanyayı başlattığını belirtti.Musa Gök, Neredeyse her gün aldığımız şehit haberleriyle yüreğimiz sızlıyor.Orada kahramanca savaşan askerlerimize destek vermeliyiz dedi.Gök, 100 bayrağı 3.5 YTL’ye satın aliyorum.100 simitten 20 YTL kar ediyorum.Bayrak hediye ederek yaptigim satışta bu 16.5 YTL’ye indi olsun.Vatan sagolsun,Çok şükür kazandığımla geçiniyorum bu bana yetiyor dedi. | |
|
Admin MODERATÖR BAŞKANLARI
Mesaj Sayısı : 234 Yaş : 33 Nerden : İZMİR//AYRANCILAR kimin onerisiyle üye oldunuz : -------- Reputation : 0 puanlama : 17680 Kayıt tarihi : 07/10/08
| Konu: Geri: Eskisehir,de Simit Alana Bayrak Hediye Çarş. Ekim 29 2008, 19:04 | |
| lan helal olsun sana be bu arada elimizden gelsede bizde degişik şyler yapabilsek | |
|